Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
23.11.2024
sobota
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Serwis hotelarski
Z Radisson Blu do Hampton by Hilton


Wybrano dyrektora generalnego Hampton by Hilton w Świnoujściu. Spółka PBG Dom, odpowiedzialna za inwestycję, rozpoczęła 15 kwietnia współpracę z Małgorzatą Kraśniewską, związaną dotychczas z grupą hotelową REZIDOR.

W pierwszej fazie współpracy do głównych obowiązków dyrektora generalnego (General Managera) Hampton by Hilton w Świnoujściu należeć będzie prowadzenie wszelkich spraw związanych z przygotowaniem hotelu do otwarcia, które zaplanowane jest na zimę tego roku. Kraśniewska zajmie się planowaniem, wdrażaniem oraz nadzorem nad realizacją wszystkich procedur oraz standardów charakterystycznych dla marki, niezbędnych do rozpoczęcia działalności oraz jej prowadzenia.
 
Po otwarciu hotelu Kraśniewska odpowiedzialna będzie za zarządzanie obiektem i kierowanie całością spraw bieżących związanych z jego funkcjonowaniem.
 - Zarządzanie takim hotelem jak Hampton by Hilton w Świnoujściu jest ogromnym wyzwaniem, gdyż rynek lokalny jest tutaj dość mocno rozwinięty i konkurencja jest duża.  Istnieje jednak nisza w segmencie biznesowym i traktuję to jako ogromną szansę – mówi Małgorzata Kraśniewska, General Manager hotelu. - Ogromny potencjał widzę również w grupie gości turystycznych. Uzdrowisko,  jakim jest Świnoujście, oferuje bogatą bazę noclegową dla kuracjuszy. Ja natomiast chciałabym stworzyć alternatywę dla gości, którzy niekoniecznie są zainteresowani bazą zabiegową, lecz pragną spędzić wolny czas w sposób aktywny. Jestem pełna optymizmu i przekonana o sukcesie projektu – dodaje.

Zarówno inwestor, jak i dyrektor generalny, potwierdzają , że liczą także na przyzwyczajenie i pozytywne doświadczenia gości, którzy odwiedzali inne hotele sieci Hilton na całym  świecie i z chęcią przetestują nową markę, Hampton by Hilton, która dopiero wchodzi do Polski.

Małgorzata Kraśniewska rozpoczęła pracę w branży hotelarskiej 15 lat temu, w Hotelu Radisson SAS w Szczecinie. Do dnia obecnego związana była wyłącznie z grupą REZIDOR, do której należą hotele Radisson Blu (wcześniej SAS). Poza hotelem w Szczecinie pracowała także w większości obiektów tej sieci w Polsce, tzn. w Krakowie, Wrocławiu i Warszawie, gdzie zaangażowana była w otwarcie obiektu.

Materiały nadesłała
Justyna Grzyl
dotPR

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000