Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
29.04.2024
poniedziałek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Serwis hotelarski
Zgromadzenie założycielskie Polskiej Izby Hotelarstwa
Warszawa, 5 marzec 2002

Zapoznaj się z Regulaminem Obrad
Przeczytaj Uchwała nr 1
Przeczytaj Uchwała nr 2
Przeczytaj Uchwała nr 3
Przemówienie Prezesa Krzysztofa Milskiego








Dnia 5 marca 2002r. w warszawskim hotelu FORUM odbyły się Obrady Zgromadzenia Założycielskiego Polskiej Izby Hotelarstwa. Przewodniczył im Grzegorz Wolak. Obrady rozpoczęto powitaniem wszystkich przybyłych, którego dokonała Ewelina Longa. Po powitaniu nastąpiło wybranie przewodniczącego zgromadzenia poprzedzone wystąpieniem informacyjnym radcy prawnego Andrzeja Jóźwika. Kolejnym punktem obrad było uchwalenie regulaminu po czym przyjęto porządek obrad i powołano komisje robocze:

  • komisję mandatową,
  • komisję uchwał i wniosków,
  • komisję wyborczą.

Następnie w imieniu zespołu inicjatywnego wystąpił Krzysztof Milski. Przeprowadzono dyskusję nad tezami i projektem statutu a później przyjęto uchwały i wysłuchano sprawozdania komisji wyborczej.

Kolejnym ważnym punktem obrad były wybory władz. Zaowocowały one następującym składem Zarządu:

Krzysztof Milski - Prezes,
Ewelina Longa - V-ce Prezes,
Ryszard Kurowski - V-ce Prezes,
Grzegorz Wolak,
Leszek Sieradzki.

Ponadto powołano Komisję Rewizyjną składającą się z 3 osób:

Marek Matwijów- Przewodniczący,
Danuta Kreczmańska,
Robert Jurczakowski.

Po wyborach była przerwa na kawę a w chwilę potem nastąpiło ukonstytuowanie Władz i ogłoszenie wyników owego ukonstytuowania po czym komisja uchwał i wniosków złożyła sprawozdanie.

 


 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000