Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
15.05.2024
środa
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Serwis hotelarski
Konkurs "Złoty Klucz"

Przeczytaj także
Regulamin konkursu Złoty Klucz



W dniach 15 września - 31 pażdziernika 2002 r. trwał będzie konkurs Polskiego Zrzeszenia Hoteli "Złoty Klucz".

„Złoty klucz” – prestiżowe wyróżnienie w rozgrywanym co dwa lata Ogólnopolskim Konkursie Polskiego Zrzeszenia Hoteli – przyznawany jest najgościnniejszemu hotelowi, zapewniającemu wysoką jakość usług. Surowymi, i to bardzo surowymi, jurorami tego konkursu są sami goście hotelowi – krajowi i zagraniczni. Oceniają oni obiekt hotelarski bez względu na jego kategorię. Poddają ocenie kulturę, życzliwość i fachowość hotelowej obsługi, czystość i porządek w pokojach, wyposażenie hotelu. Oceniają ofertę lokali gastronomicznych – kulturę i sprawność personelu, jakość i wybór serwowanych potraw. Na podstawie tych ocen Prezydium Rady PZH ogłasza wyniki plebiscytu. Obiekt, który zdobędzie największe uznanie w oczach gości, otrzymuje „Złoty klucz”.

To zaszczytne trofeum stanowi prawdziwe wyróżnienie dla hotelarzy, które przyjmują z ogromną dumą i wzruszeniem. Złoty klucz zwykle jest starannie wyeksponowany w widocznym miejscu – w recepcji, w hallu hotelowym, niekiedy nawet na kartach pobytu i folderach reklamowych. Dotychczas dwa hotele, obydwa z OST Gromada, zdobyły trzykrotnie „Złoty klucz”. Hotel Gazda w Zakopanem został wyróżniony w kolejnych trzech edycjach Konkursy – w latach: 1979, 1981 i 1983. Dyrektorem hotelu był wówczas Adolf Warzecha (dziś już na emeryturze). Drugi trzykrotny laureat (ostatnie wyróżnienie z 1998 r.) to hotel Świętokrzyski w Cedzynie, kierowany przez Janusz Kowalczyka.



Stanisław Jarosiński
Hotelarz, 5/2002

 
 [ 1 ]  2 następnanastępna strona (2 z 2)


 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000